Esmu pietiekami daudz dzirdējis par "gudro" senioru pizdoblyadok

 Bet man bija jādrāž un jāpagriež no viņiem deguns. Es gribēju būt sasodīti gudra un erudīta. Es negribēju būt stulba aita, kas kož tikai glītā sejā, vai zeltnieks, kas dzenas pēc resnas naudas maciņa. 

 

 


Esmu pietiekami daudz dzirdējis par "gudro" senioru pizdoblyadok, ka galvenais cilvēkā ir dvēsele un smadzenes un kritika par tādiem pašiem nožēlojamiem piesūcekņiem kā mans vīrs bez sejām un ādas un bez naudas! Man šķita vispūtīgākais, neglītākais, bēdīgi slavenais, uzvilktais dzīvnieks, bet sasodīti visgudrākais un harizmātiskākais.

 

 Atvieglo locītavu sāpes pēc 1 lietošanas reizes 100% dabīgs sastāvs, kura pamatā ir augi un propoliss Vienkārša lietošana 2 reizes dienā Aptur skrimšļa sadalīšanos un stiprina to.

 

 Tā rezultātā mēs dzīvojam kopā ar šo nedzīvo nabadzīgu un nenozīmīgu dzīvi kā baznīcas peles. Tas izrādījās daudz tikai drāžoties un būt gudram, patiesībā - pilnīgs aizsargs. Sūc skolā, sūc darbā, alga niecīga, neprot nodibināt nekādus kontaktus un sakarus. Mūsu alga knapi mūžam pietiek, ka man nemitīgi jāprasa nauda vecākiem. Viņi ir dāsni pret mani un nekad neatsaka. Viņa senči ir tādi paši tīri cilvēciņi - par savu diženumu prot tikai ar mēli pļāpāt, saka, ka ir inteliģences gaisma, bet dzīvē arī sūc peļus, dabū santīmus, slīgst tumšā skapī, rij majonēzi. maize. Lūk, no kurienes kājas aug, galu galā ābols nav tālu nokritis... Rezultātā lepns un gudrs briežu bars dzīvo no manas un vecāku naudas. Un cik daudz ambīciju ir šiem švakiem??? Mans vīratēvs un vīramāte nepalaidīs garām iespēju kritizēt manu apģērbu, viņi saka, ka es valkāju vecas un nolietotas drēbes. Viņu kāpurs ir mantojis šo īpašību - spēlējas uz publiku, izmet rēķinu dzērājiem-draugiem kafejnīcās-bāros, pompozi izšķērdē naudu, lai pierādītu sevi citu priekšā. Mājās mantkārīgais un skopais tirāns, pat putekļu sūcējs neļauj pirkt, bļauj, ja aizņemos naudu no kāda. Dziedina mani par lepnumu un pašpietiekamību. Kāds tev vēl var būt lepnums, plikais penis??? Jūs pastāvat uz citu cilvēku līdzekļiem, kamēr jūs skatāties no augšas uz visiem, mācot jums dzīvot. Es vēlos, lai es apprecētu bijušo resno draugu ar daudz mīklas; vismaz man ar viņu nebūtu jālūdzas, slidotu kā siers sviestā. Visas sūdu putas, ko tu esi izžuvusi līdz izmēram, un tava pena un maka izmērs ir palicis mikroskopisks! Vai arī es būtu apprecējusies ar skaistu bijušo; ar viņu vismaz sekss būtu lieliski! Kāda jēga no tavām mega smadzenēm ar tavu neglītumu, idiotismu, vājumu un niecīgumu ??? Kuce man riebjas, ka tu un visa tava Lohovskaju ģimene izgāzies cauri taigai!

 





 

Комментарии

Популярные сообщения